www.abelles.cat


Vaya al Contenido

Menu Principal:


Varroa


Varroa

Quant temps podem seguir treballant en un negoci en que el 30% del nostre patrimoni (els eixams) es mor cada any?

La salut dels eixams i la producció apícola avui en dia estan en funció dels nivells de varroa que tenim als nostres ruscs. Mantenir a ratlla la Varroa cada vegada resulta més difícil i està clar que els nivells d'àcars s'han de mantenir baixos durant tota la temporada.

En l'actualitat hi ha una forta tendència entre els apicultors aficionats i sobretot ecològics per deixar d'utilitzar els acaricides sintètics, a causa, en gran part, del desig d'obtenir aliments "lliures de substàncies químiques".

La bona notícia és que en el futur es veu una mica de llum, però per aconsseguir vèncer al paràsit es requereix un maneig més intel·ligent, un control constant dels nivells d'àcars i saber què s'ha de fer en cada moment de l'any apícola.

Si ets apicultor aficionat, ecològic o convencional, des d'aquí et volem ajudar a millorar el teu control de la Varroa que afecta els teus eixams.

Consulta www.varroa.cat









Fes apicultura ecològica !!!

Regreso al contenido | Regreso al menu principal